Alles over Stress

Als psycholoog ondersteun ik organisaties bij het versterken van de mentale gezondheid van medewerkers. Ik ben gespecialiseerd in stress & burn-out en bied hulpbij het voorkomen van verzuimdoor stressgerelateerde klachten, zoals overspannenheid en burn-out. En, wanneer mensen al klachten hebben en/of ziekgemeld zijn, geef ik individuele behandeling zodat klachten niet verergeren en het verzuim niet langer duurt dan nodig.


  • Workshops & Trainingen
  • Informatie en Advies
  • Begeleiding bij Psychisch Verzuim

Workshops & Trainingen

Tijdens mijn workshops en trainingen leer je alles over stress & mentale gezondheid. Op een interactieve manier krijg je meer inzicht in wat stress nou eigenlijk is, hoe jestressgerelateerde klachtenkan herkennen en wat het belang is van een goede balans tussen in- en ontspanning.

Ook voor leidinggevenden is het belangrijk om meer kennis te hebben over stress, het voorkomen van burn-outklachten bij medewerkers en hoe om te gaan met collega’s die om psychische redenen verzuimen.

In overleg kijken we samen naar passende trainingen voor jouw organisatie zodat mensen mentaal fit kunnen blijven werken. Kijk hier voor een aantal voorbeelden van mijn workshops & trainingen.

Infographics

Niet iedereen is bij psychische klachten meteen toe aan het zetten van de stap richting psycholoog, of heeft daar geld voor. Daarom deel ik, via deze website en social media, veel gratis informatie zoals onder andere infographics.


Je kan deze visuals voor jezelf gebruiken als een vorm van zelfhulp. Maar het is ook mogelijk om deze binnen jouw organisatie te gebruiken in presentaties, om een campagne te starten of om medewerkers tips en tricks te geven hoe bijvoorbeeld Mentaal Fit te blijven of beter te leren ontspannen.


Voor inspiratie, voorbeelden en gratis downloads klik hier.


Ik maak ook infographics in opdracht, aangepast aan de specifieke vraag van de opdrachtgever.

Contactgegevens


Daphne Vlake


E. info@daphnevlake.nl

Psycholoog NIP


Nederlands Instituut van Psychologen