Cursus Stress de Baas

Wil jij minder last hebben van stress? Wil je meer in balans zijn, beter in je vel zitten en voorkomen dat je omvalt van de stress? Goed idee, want stress is vermoeiend en kan voor vervelende klachten zorgen. Volgde cursus Stress de Baas en krijg meer grip op stress en leer hoe je op een betere, effectieve en gezonde manier met stress om kan gaan.

Waarom deze cursus volgen?

Na het volgen van de cursus:


  • heb je veel kennis over stress en herken je de symptomen van (teveel) stress
  • beschik je over een flinke gereedschapskist met tools om je te wapenen tegen stress
  • weet je welke tools je wanneer kan inzetten om stress effectief het hoofd te bieden en te voorkomen dat je klachten krijgt.

Inhoud cursus Stress de Baas

De cursus bestaat uit drie afzonderlijke lessen van 1,5 uur. Iedere les heeft een apart thema.

Dag 1

Herken Stress


Tijdens de eerste les beginnen we met de basis. Wat is stress nou eigenlijk? En wat is het verschil tussen een burn-out en overspannenheid? Wat zijn de symptomen? Hoe ontstaat stress en hoe werkt dat bij jou?

Dag 2

Oorzaken van Stress


In de tweede les zoomen we in op de oorzaken van stress. Waarkrijg je stress van? Wanneer is het teveel? Waar merk je dat aan? En wat doe je dan?

Dag 3

Meer Balans


De derde les staat in het teken van balans, herstel en ontspanning. Wat heb je nodig om in balans te blijven ondanks onvermijdelijke stress? En wat kan je doen als je last hebt van stress?

Data en Tijden

Voor het vierde kwartaal van 2023 staat er nog geen cursus Stress de Baas gepland. Je kan je wel alvast aanmelden: dan plaats ik je op de wachtlijst en informeer je zodra nieuwe data en tijden bekend zijn.

Locatie

De cursus vindt plaats in Het Coachhuis aan de Raamweg 4 te Den Haag. Dit pand ligt dichtbij de uitvalswegen naar de A4 en A44. Vanaf Den Haag CS is het 10 minuten lopen naar Het Coachhuis. Ook is er een tramhalte voor de deur. Tram 9 richting Scheveningen vertrekt vanaf Den Haag CS, uitstappen bij halte Javabrug.

Inschrijven

Aanmeldingen voor de cursus ontvang ik graag per e-mail. Je ontvangt dan van mij het inschrijfformulier.

Kosten

Kosten van de cursus Stress de Baas bedragen 225,00 per persoon.

Afmelden

Afmelden kan kosteloos tot de sluitingsdatum van de cursus (zie Data en Tijden). Afmeldingen na de sluitingsdatum van de betreffende cursus ontvangen geen restitutie van het inschrijfgeld.

Incompany

Deze cursus verzorg ik ook incompany. Meer weten? Neem contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.